Championátus kiírás 2018

Magyarországi Galopp Versenyló Tenyésztők Egyesülete (MGVTE) a magyar tenyésztésű angol telivér versenylovak részére, az Agrárminisztérium támogatásával, ebben az évben is kiírja a „Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak Championátusa, 2018” elnevezésű versenyt a Magyarországi Galopp Versenyló Tenyésztők Egyesülete Díjáért.

 

A verseny összdíjazása 16 millió forint.

 

A verseny célja a 2018. évben is a 2, 3 és 4 éves korú, magyar tenyésztésű angol telivér versenylovak minősítése azok 2018. évi, a Kincsem Nemzeti Kft. hivatalos magyar versenyszervező által regisztrált (magyar és külföldi) galoppverseny-eredményei alapján.

A verseny megrendezésével a Magyarországi Galopp Versenyló Tenyésztők Egyesülete a magyarországi angol telivér tenyésztők által tenyésztett versenylovakat az éves eredményük alapján kívánja díjazni, az Agrárminisztérium támogatása mellett.

A verseny értékelése a résztvevő lovak 2018. évi összesített, a hivatalos versenyszervező által regisztrált versenydíj-nyereménye alapján, kor, nemek és versenytáv típusok szerinti bontásban történik.

A Championátuson való részvétel részletes feltételeit az innen letölthető versenykiírás tartalmazza.

 Versenykiírás

 

A versenyen történő részvétel érdekében a ló lóútlevél szerinti tulajdonosának Nevezési Lapot kell kitöltenie, és a nevezést a Magyarországi Galopp Versenyló Tenyésztők Egyesülete részére megküldenie.

A Nevezési Lap letölthető itt, illetve az MGVTE irodájában átvehető.

 Nevezési Lap

A nevezés beküldésének címe: MGVTE Magyar Méneskönyv vezetése, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

Nevezési határidő: 2018. október 16.

Hiánypótlási határidő: 2018. október 31.

Nevezés módosításának határideje: 2018. november 25.

A határidők túllépése a versenyben való részvételre jogvesztő hatályú.

 

A Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak Championátusában díjazott lovak után járó versenydíjat a Nevezési Lap szerint megjelölt lótulajdonos kapja.

A versenyben díjazott egyes lovak tulajdonosa a pénznyeremény mellett tiszteletdíjban is részesül, ünnepélyes díjátadás keretében. A díj átadására a 2018. évi galoppverseny-szezont követően, 2018. december elején kerül sor, idén is a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok bábolnai ménesének dísztermében.

A Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak Championátusának kategóriák szerinti pénzdíjazását a versenykiíráshoz tartozó, itt elérhető „Díjtáblázat a Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak 2018. évi Championátusára” tartalmazza. A pénzdíjazás a tavalyi feltételekkel megegyező.

 Díjtáblázat

 

Az idei Championátus aktuális állását a tavalyihoz hasonló módon, weboldalunkon hamarosan, legkésőbb az érvényes nevezések összesítését követően közzétesszük! Látogassa oldalunkat!

 

További információért keresse Egyesületünket!