Dióspusztai mének kedvezményes fedeztetési díjai

Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt Tenyésztőket, hogy 2022. évben újra megállapodást kötöttünk a Bábolna Nemzeti Ménesbirtokkal kedvezményes fedeztetési díj biztosításáról. A Bábolna Nemzeti Ménesbirtok a kedvezményt a korábbi évekhez hasonlóan egyesületünk tagjai számára, a Ménesbirtok által felállított fedezőménekre biztosítja.

Mokarris (USA) és Pigeon Catcher (IRE) fedezőmének 350.000 Ft + ÁFA fedeztetési díja az egyesületi tagok számára 100.000 Ft + ÁFA kedvezménnyel csökkentett, az új beállítású Cirfandli (HUN) 150.000 Ft + ÁFA fedeztetési díja pedig az egyesületi tagok számára 50.000 Ft + ÁFA kedvezménnnyel csökkentett.

Tekintettel arra, hogy mindhárom mén esetében a fedeztethető kancák száma korlátozott, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtokkal kötött megállapodás szerint egyesületünk fogja a díjkedvezményt igénybe venni szándékozó tenyésztők kancáit a minőségük alapján rangsorolni, és azokat a kedvezmény igénybe vételére ajánlani.

Kérjük tenyésztőtársainkat, hogy érdeklődés esetén az itt letölthető bejelentő lap megküldésével jelezzék a fenti két ménhez történő kancapárosítási szándékukat!

 

Kancapárosítás kedvezményes fedeztetéshez

Azok a tenyésztők, akik az egyesületünknek eddig nem voltak tagjai és belépni szándékoznak, a tagfelvételi kérelmüket a honlapunkon elérhető jelentkezéssel kezdeményezhetik.

A kedvezményes fedeztetési díj eléréséhez szükséges kancapárosítási tervüket és a tagfelvételi kérelmet az alábbi elérhetőségekre várjuk.

E-mail:   kanicsakos@gmail.com         vagy        hun.studbook@gmail.com

Postacím:   Magyarországi Galopp Versenyló Tenyésztők Egyesülete, 8440 Herend, Pf. 16.

Sikeres tenyésztői munkát kívánva, üdvözlettel:

                                                              Kanics Ákos, elnök

Címkék : Tenyésztés