Ismét kedvezményes fedeztetési lehetőség!

Tisztelt Tenyésztőtársaink!

Örömömre szolgál, hogy a Magyarországi Galopp Versenyló Tenyésztők Egyesülete nevében ez évben is kedvező hírekkel szolgálhatok a fedeztetési szezont megelőzően!

Mint sokan tudják, a magyarországi angol telivér tenyésztés fejlődése érdekében egyesületünk sokat dolgozott azért, hogy a Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak Championátusát az Agrárminisztérium támogatásával 2017. évtől kezdve, tavaly már negyedik alkalommal megrendezhesse, amelynek eredményeként a sikeres magyar tenyésztésű angol telivérek a versenydíjak és prémiumok keretén felül e négy év alatt közel 70 millió forint plusz nyereményben részesültek.

Ez a versenysorozat és a díjátadókon elhangzott értékelések is rávilágítottak arra, hogy a magyar tenyésztésű angol telivérek képesek eredményesen felvenni a versenyt az itthon versenyző importokkal.

A Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak Championátusának sikere eredményeként az Agrárminisztérium már bejelentette, hogy a 2021. évben a tavalyi évvel azonos mértékben ismét támogatja egyesületünk rendezvényét, elismerést adva ezzel a magyar tenyésztőknek a sikeres tenyésztői munka folytatásához!

A Championátus mellett egyesületünk további támogatásokért is harcol a minőségi magyar tenyésztői munka megsegítése és a versenyképesség javítása érdekében.

Örömmel tájékoztatjuk Tenyésztőtársainkat, hogy 2021. évben újra megállapodást kötöttünk a Bábolna Nemzeti Ménesbirtokkal kedvezményes fedeztetési díj biztosításáról.

A Bábolna Nemzeti Ménesbirtok a kedvezményt egyesületünk tagjai számára a Ménesbirtok által felállított fedezőménekre biztosítja.

Silver Frost meghirdetett, 450.000 Ft + ÁFA fedeztetési díjából a Ménesbirtok az egyesületünk tagjainak 150.000 Ft + ÁFA engedményt ad.
 
Mokarris fedezőmén 350.000 Ft + ÁFA fedeztetési díja az egyesületi tagok számára 100.000 Ft + ÁFA kedvezménnyel csökkentett.
 
 
Pigeon Catcher fedezőmén 350.000 Ft + ÁFA fedeztetési díjából pedig a Ménesbirtok az egyesületi tagok számára 100.000 Ft + ÁFA kedvezményt biztosít.
 

 

Tekintettel arra, hogy mindhárom mén esetében a fedeztethető kancák száma korlátozott, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtokkal kötött megállapodás szerint egyesületünk fogja a díjkedvezményt igénybe venni szándékozó tenyésztők kancáit a minőségük alapján rangsorolni, és azokat a kedvezmény igénybe vételére ajánlani.

Kérjük tenyésztőtársainkat, hogy érdeklődés esetén az itt letölthető bejelentő lap megküldésével jelezzék a fenti két ménhez történő kancapárosítási szándékukat!

 

Kancapárosítás kedvezményes fedeztetéshez

Azok a tenyésztők, akik az egyesületünknek eddig nem voltak tagjai és belépni szándékoznak, a tagfelvételi kérelmüket a honlapunkon elérhető jelentkezéssel kezdeményezhetik.

A kedvezményes fedeztetési díj eléréséhez szükséges kancapárosítási tervüket és a tagfelvételi kérelmet az alábbi elérhetőségekre várjuk.

E-mail:   kanicsakos@invitel.hu         vagy        hun.studbook@gmail.com

Postacím:   Magyarországi Galopp Versenyló Tenyésztők Egyesülete, 8440 Herend, Pf. 16.

 

A Ménesbirtokhoz történő jelentkezés részeként, az alább letölthető fedeztetési nevezési lapot is ki kell tölteni és a Ménesbirtok részére eljuttatni. A fedeztetési nevezési lap tartalmazza a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok állategészségügyi protokollját is.

Fedeztetési nevezési lap

Egyesületünk a tenyésztési, nyilvántartási folyamatok lehető legmagasabb színvonalú ellátására törekszik. Bízunk benne, hogy a Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak Championátusa és a kiváló bábolnai fedezőmének kedvezményes használata hozzájárul a hazai tenyésztés fejlesztéséhez!

Sikeres tenyésztői munkát kívánva, üdvözlettel:

                                                              Kanics Ákos, elnök

Címkék : Tenyésztés