Dióspusztai mének kedvezményes fedeztetési díjai 2023. évben

Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt Tenyésztőket, hogy 2023. évben újra megállapodás született a Bábolna Nemzeti Ménesbirtokkal kedvezményes fedeztetési díj biztosításáról. A Bábolna Nemzeti Ménesbirtok a kedvezményt a korábbi évekhez hasonlóan egyesületünk tagjai számára, a Ménesbirtok által felállított fedezőménekre biztosítja.

Mokarris (USA) és Pigeon Catcher (IRE) fedezőmének 350.000 Ft + ÁFA fedeztetési díja az egyesületi tagok számára 100.000 Ft + ÁFA kedvezménnyel csökkentett, az új beállítású Ecrivain (FR) 800.000 Ft + ÁFA fedeztetési díja pedig az egyesületi tagok számára 400.000 Ft + ÁFA kedvezménnyel csökkentett.

Cirfandli (HUN) ebben az évben várhatóan Keszthelyre, a MATE Georgikon Campusára kerül kihelyezésre, a rá esetleges vonatkozó fedeztetési kedvezményről a későbbiekben adunk ki közleményt.

Kérjük tenyésztőtársainkat, hogy érdeklődés esetén, a kedvezmény igazolása céljából, az itt letölthető bejelentő lap megküldésével jelezzék a fenti két ménhez történő kancapárosítási szándékukat!

Azok a tenyésztők, akik az egyesületünknek eddig nem voltak tagjai és belépni szándékoznak, a tagfelvételi kérelmüket a honlapunkon elérhető jelentkezéssel kezdeményezhetik.

A kedvezményes fedeztetési díj eléréséhez szükséges kancapárosítási tervüket és a tagfelvételi kérelmet az alábbi elérhetőségekre várjuk.

E-mail:   kanicsakos@gmail.com         vagy        hun.studbook@gmail.com

Postacím:   Magyarországi Galopp Versenyló Tenyésztők Egyesülete, 8440 Herend, Pf. 16.

Sikeres tenyésztői munkát kívánva, üdvözlettel:

                                                              Kanics Ákos, elnök

Címkék : Tenyésztés