Közlemény az import lovak nyilvántartásba vételéről

Az import versenylovak nyilvántartásba vételével kapcsolatban a Tisztelt Lótulajdonosok és Idomárok figyelmét az alábbiakra hívjuk fel!

A regisztrációval kapcsolatos részletes tudnivalók az alábbi linken érhetők el.

Ennek értelmében az import versenyló nyilvántartásba vétele nem csupán a méneskönyvi export certifikát biztosításából és a helyszíni lóazonosításból áll. A regisztráció része a lótulajdonos(ok) lóútlevélben történő bejegyzése és a regisztrációs díj megfizetése is.

Az import versenylovak megnövekedett létszámára tekintettel a Magyar Méneskönyv vezetése kizárólag azon lovak nyilvántartásba vételét végzi el, amelyet a lótulajdonos a fenti linken elérhető, "lótulajdonosi adatbejelentő lap tulajdonosi nyilatkozattal" nevű nyomtatványon igényel, a lóútlevél egyidejű megküldésével és a regisztrációs díj megfizetésével.

Az import lovak nyilvántartásba vételi eljárása a rendelkezésre álló dokumentumoktól függően akár több hetet is igénybe vehet!

A Magyar Méneskönyv vezetése a Versenyszervező felé kizárólag azon import versenylovak regisztrációját igazolja, amelyek teljeskörű regisztrációja megtörtént.

Hiányos regisztráció esetén a versenyló nem futhat!

Szíves együttműködésüket köszönjük!

Magyar Méneskönyv vezetése

 

Címkék : törzskönyvezés