Újra nyit a Kincsem Park

A Kincsem Nemzeti Kft. tegnapi közleménye szerint mától - két és fél hónap szünet után - ismét nézők előtt rendezik meg a lóverseny futamokat a Kincsem Parkban.

A versenynapok a 240/2020 (V. 27.) és 241/2020. (V. 27.) Kormányrendeletek alapján az alábbi szabályok alapján látogathatók.

4. Kulturális és sportrendezvények látogatására vonatkozó közös szabályok

4.§ (1) Ha a szabadtéri rendezvény nézőterén ülőhelyek kerültek kialakításra, akkor a nézők – a páholyok kivételével –
a) csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között három ülőhelyet üresen kell hagyni, és
b) a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket nem foglalhatják el, azzal, hogy az egymás mellett és a különböző sorokban ülők között is lehetőség szerint legalább 1,5 méteres távolságot (a továbbiakban: védőtávolság) kell biztosítani.
(2) A szabadtéri rendezvény során a nézők – a nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül – a védőtávolságot kötelesek egymástól megtartani, különösen
a) a páholyokban,
b) a szabadtéri rendezvény szünetében,
c) a szabadtéri rendezvény létesítményének területén, illetve a szabadtéri rendezvény helyszínén található vendéglátó üzletben, valamint
d) az olyan szabadtéri rendezvényen, amely helyszínén ülőhelyek nem kerültek kialakításra.
(3) Az e rendelet szerinti védelmi intézkedések betartásához szükséges feltételek biztosítása a szervező felelőssége.
(4) A szervező gondoskodik a szabadtéri rendezvény azon látogatójának szabadtéri rendezvény helyszínéről történő eltávolításáról, aki e rendelet szerinti védelmi intézkedéseket megszegi.

A Kincsem Park büféi 2020. május 29-től nyitva tartanak a versenyek ideje alatt, míg a Panoráma Étterem 2020. június 6-án nyílik meg a vendégek számára.

A Kincsem Parkban a versenyek ideje alatt a lóverseny futamokra fogadások köthetők a kültéri fogadó kasszáknál.

A Kincsem Park szeretettel vár mindenkit, kérve a látogatókat, hogy tartsák be a versenynapi szabályokat és kövessék a rendezők utasításait.